Nguyên liệu / Ingredients: ( 16 bánh / 16 cakes )
◽️ Nhân / Filling ( 480g )
70g đậu xanh / 70g mung bean ( ~ 1/3 cup )
300ml nước / 300ml water
2g muối / 2g salt ( 1/3 tsp )
170g đường thốt nốt / 170g palm sugar
20g gừng / 20g ginger
200ml nước / 200ml water
200g dừa sợi / 200g shredded coconut
20g mè rang / 20g roasted sesame ( 2 tbsp )
◽️ Bột / Dough
5 lá dứa / 5 pandan leaves
300ml nước lạnh / 300ml cold water
100g khoai tây nấu chín / 100g cooked potato
300g bột nếp / 300g glutinous rice flour ( 2,5 cups )
15g bột năng / 15g tspioca starch ( 1,5 tbsp )
20g đường / 20g caster sugar ( 1 tbsp + 1 tsp )
3g muối / 3g salt ( 1/2 tsp )
25g dầu / 25g vegetable oil ( 2 tbsp )
Dầu / Vegetable oil
____________________________________________________
BÁNH QUY DỪA - Làm Bánh KHÔNG CẦN MÁY - Bánh DỪA NƯỚNG giòn ngon dễ làm cho Tiệc Trà by Vanh Khuyen