Đuôi Tôm Hùm Hấp Bơ Tỏi Chanh

Đuôi Tôm Hùm Hấp Bơ Tỏi Chanh

Gửi bàigửi bởi tranchau

Đuôi Tôm Hùm Hấp Bơ Tỏi Chanh - Instant Pot Steamed Lobster Tail Butter Garlic Lime Juice by Thuy Do Michigan

Nguyên Liệu - Ingredients:
Steamed lime garlic butter lobster tails
4 lobster tails, thawed

2Tbsp butter, melted, divided / bơ
1Tbsp minced garlic / tỏi bằm
2Tbsp lime juice / nước cốt chanh
1/2 tsp sea salt / muối
1/2 tsp white ground pepper / tiêu trắng
1/2 paprika / ớt khô
1 cup of water / nươc

Direction notes:
Cut the top of the shell with kitchen scissors to the tip of the tail
Spread shell open, pull the meat off the shell but still attached near the fan.
(You can lay the meat on top of the shell which halves close together beneath it.)
Devein and scrape out the black intestinal line, wash if needed
Mix 1/2 butter, lime juice, salt, ground pepper, paprika
Pour the butter mixture over the meat
Pour 1 cup of water, place basket into the IP
Place the tails, shell up on a steam basket

STEAM, NORMAL, 1', 6-7' Natural Pressure Release. Internal of the meat 140F (60C)
Brush 1/2 butter remain.

Hình đại diện của thành viên
tranchau
Administrateur du site
 
Bài viết: 7653
Ngày tham gia: 10 Tháng 5 2010

Quay về Các Món Ăn Nấu Với Nồi Instant Pot

Đang trực tuyến

Đang xem chuyên mục này: Không có thành viên nào trực tuyến.1 khách.


cron
free counters F9: Đổi kiểu gõ | F12: Tắt mở bộ gõ
Tắt  Tự động  Telex  VNI  VIQR