Bánh Canh

Bánh Canh

Gửi bàigửi bởi tranchau

Bánh canh giò heo Instant Pot recipe cực chuẩn !Vietnamese Style Udon with Pork Hock IP recipe!

A beautiful life with Alice (Thúy)




------------------------------------------------------------
Hình đại diện của thành viên
tranchau
Administrateur du site
 
Bài viết: 7979
Ngày tham gia: 10 Tháng 5 2010

Bánh Canh Giò/Sườn Heo

Gửi bàigửi bởi tranchau

BÁNH CANH SƯỜN HEO Instant Pot || Cách Làm Bánh Canh Tươi Dai Ngon Tại Nhà | Vietnamese Udon Soup

KT Food Stories




------------------------------------------------------------


Cách Nấu Bánh Canh Cá Lóc Bột Gạo Ngon Tuyệt Đỉnh -Cách Làm Bánh Canh Tươi Tại Nhà- Cá Lóc Kho Tộ

KT Food Stories



------------------------------------------------------------


Cách Nấu BÁNH CANH CUA Thơm Ngon Đơn Giản Dễ Làm || Vietnamese Crab Udon | ENGLISH CAPTION

KT Food Stories




------------------------------------------------------------



BÁNH CANH TÔM CUA - Cách Làm CHẢ CUA và Nấu Bánh Canh Cấp Tốc Thơm Ngon Dễ Làm -Vietnamese Crab Udon

KT Food Stories



*******************************************************

BÁNH CANH MIỀN TÂY CẤP TỐC - Cách Nấu Bánh Canh Chả Cá Lòng Heo Miền Tây Ngon - Quê Em Mùa Nước Lũ - KT Food Stories

Hình đại diện của thành viên
tranchau
Administrateur du site
 
Bài viết: 7979
Ngày tham gia: 10 Tháng 5 2010

Bánh Canh

Gửi bàigửi bởi tranchau

Bánh Canh Tôm Cua Instant Pot

Katie Le‎

Hình ảnh

Hình ảnh

Hình ảnh

Hình ảnh


------------------------------------------------------------
Hình đại diện của thành viên
tranchau
Administrateur du site
 
Bài viết: 7979
Ngày tham gia: 10 Tháng 5 2010

Bánh Canh

Gửi bàigửi bởi tranchau

Bánh canh giò heo (Vietnamese udon hamhock soup) with homemade hand-cut bánh canh noodles by Katie T. LA

Hình ảnh

3 lbs pork bones
2 lbs pork shoulder
4-5 ham hocks
1 salted turnip/radish (rinsed and excess water squeezed out)
1 large onion, halved
1 large daikon radish, divided
4 large carrots, divided (optional)
Chicken broth
Black pepper
Salt
Fish sauce

Garnishments:
Scallion
Cilantro
Lime
Bean sprouts
Chives

Noodles: store bought or homemade (see below for homemade recipe)

Hình ảnh

Rub hocks with salt, rinse, and parboil for 5 minutes

Place all meats and bones in IP
add 1/2 a daikon radish and 2 whole carrots
Add onions and salted turnip
1/2 tsp salt
Black pepper
Fill to the max with chicken broth

High pressure cook for 25 minutes with natural release for 20, then quick release the rest
Remove everything and set to saute mode
Set meats and bones aside to cool, then slice pork shoulder when cooled
Cover meat and hocks until ready to serve
Add more chicken broth to fill up pot 80% (appx another 3-4 c)
Peel and thinly slice other half of daikon radish and remaining carrots
Add to pot when boiling
Add noodles and allow to boil about 10 minutes or until carrots and radish are firm but not longer hard
Taste and adjust seasoning with fish sauce and chicken bouillon
Garnish with toppings and serve with a side of spicy fish sauce for dipping

Fresh Banh canh noodles

2 c tapioca starch
1.5 c rice flour
1/2 tsp salt
1 1/4 c plus 2 TBSP boiling water

Mix well, form ball, Wrap and let rest 10 minutes
roll flat and cut, then coat with flour and place in boiling water to cook slightly (to remove excess flour). Then add to broth
OR form balls and press with potato ricer straight into broth
Hình đại diện của thành viên
tranchau
Administrateur du site
 
Bài viết: 7979
Ngày tham gia: 10 Tháng 5 2010


Quay về Các Món Ăn Nấu Với Nồi Instant Pot

Đang trực tuyến

Đang xem chuyên mục này: Không có thành viên nào trực tuyến.1 khách.


cron
free counters F9: Đổi kiểu gõ | F12: Tắt mở bộ gõ
Tắt  Tự động  Telex  VNI  VIQR